Categorii
Cosul Meu

Cum comand?

Comenzile online plasatepe site-ul OCAUA au prioritate si garanteaza preluarea corecta a datelor de facturare si livrare a produselor dvs.

Proceduri de comanda permise pe site-ul OCAUA.ro


1. Metoda online

Pentru a comanda online este obligatoriu sa-ti creezi un cont gratuit pe site-ul OCAUA.ro daca deja nu ai unul

a. Dupa ce ai ales produsul pe care il doresti apasa pe butonul "Adauga in cos". Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.

b. Pentru a vedea ce produse ai selectat apasa iconita din partea dreapta de sus a site-ului cu un simbol de cos cumparaturi.

c. Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa pe iconita cu cosul de cumparaturi, iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa "Finalizeaza comanda".

d. In noua pagina care se va incarca iti va aparea optiunea de "Finlizare comanda". Completeaza datele de facturarare si livrare, daca nu te-ai logat inainte de a incepe cumparaturile ti se va deschide o noua ferestra in care trebuie sa introduci adresa de e-mail si parola; daca esti deja logat trebuie doar sa introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legatura cu tine si pentru a-ti fi livrate produsele ulterior.

e. La preturile afisate pentru produse se mai adauga si taxele de transport, stabilite in functie de detaliile livrarii.

f. Dupa finalizarea comenzii, veti primi pe email un sumar al comenzii dvs.2. Prin email

Puteti comanda produsele preferate scriindu-ne un email la adresa info@ocaua.ro