Categorii Produse
Cosul Meu

Fuste traditionale

Fuste tradiționale lucrate manual cu materiale moderne pentru femei de toate vârstele

Gama de fuste tradiționale continuă să fie la mare căutare, chiar dacă situațiile în care erau purtate pe vremuri sunt acum altele. Fustele lucrate manual, cu broderii complexe, mărgele, paiete sau cusături românești sunt piese pe care orice iubitoare a eleganței clasice trebuie să le aibă în garderobă. Fustele populare seduc privirile și cuceresc inimile prin grația broderiilor, prin simplitatea manoperei și bogăția cromatică. Fustele populare sunt printre puținele piese care impresionează la diverse evenimente prin simplul fapt că există. Colecția de fuste populare se bucură de numeroase modele, fiecare purtând broderia specifică unei anumite regiuni a țării. Aspectul tipic de modă veche se împletește excepțional cu materialele de actualitate. Fustele tradiționale sunt piesele care reușesc într-o manieră impecabilă să inspire acel tip de feminitate îmbinată cu eleganța clasică, care dăinuie de peste secole. Realizarea broderiilor implică atenție la detalii pentru conservarea notelor tradiționale caracteristice acestei componente din costumul popular românesc.


Compune zeci de combinații stilistice inedite cu fusta tradițională

Fusta tradițională este rezervată atât ocaziilor speciale, sărbătorilor, momentelor de dans, cât și situațiilor cotidiene când dorești să te remarci din mulțime printr-o ținută autentică. La prima vedere, fustele naționale intimidează prin complexitatea modelelor, dar în realitate sunt extrem de prietenoase cu majoritatea registrelor stilistice. Le poți purta la birou, la întâlniri de afaceri sau evenimente de seară alături de o cămașă uni albă sau neagră, cu sacouri sau veste tradiționale și o pereche de pantofi cu toc sau stiletto negri. Cu ocazia unui botez, aniversare sau cununie civilă, optează pentru un model de fustă lungă alături de o ie și o pereche de sandale sau pantofi cu toc. Pentru ținutele de seară, alege din magazinul nostru o fustă populară neagră sau bleumarin cu broderii mari, adaugă o cămașă neagră din material delicat și un clutch pentru o apariție magică.

Oprege Analisa Oprege Analisa
-20 %
Producator: Motocris Artizanat
Oprege Analisa este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.RecomandariSse  spala in masina de spalat intoarsa pe dos la o temperatura ..
1.200,00 Lei 1.500,00 Lei
Oprege Sweet Pink Oprege Sweet Pink
-20 %
Producator: Motocris Artizanat
Oprege Sweet Pink, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.RecomandariSe  spala in masina de spalat intoarsa pe dos la o temperat..
1.200,00 Lei 1.500,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta traditionala Roata Mov. Broderie lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania.La cerere se poate adauga si braul in valoare de 250 lei...
300,00 Lei
Fusta traditionala model Frumoasa Fusta traditionala model Frumoasa
-24 %
Producator: Motocris Artizanat
Fusta traditionala model Frumoasa. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
380,00 Lei 500,00 Lei
Fusta traditionala model Valnic Gorjanu Fusta traditionala model Valnic Gorjanu
-15 %
Producator: Motocris Artizanat
Fusta traditionala model Valnic Gorjanu. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
550,00 Lei 650,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta traditionala model Roate. Broderia este lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania...
350,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta din panza alba tesuta manual, bumbac 100%. Cusuta cu ata din bumbac...
550,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta realizata din stofa plisata. Broderia este lucrata manual. Fusta are 2 buzunare. * Lungimea fustei - 55 cm..
350,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta model Nicoleta din stofa rosie, are aplicati la bata si poale trandafiri lucrati manual. * Lungimea fustei - 55 cm..
210,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta model Mândra, lucrata manual la razboiul de tesut. Fusta are 2 buzunare si 2 pliuri. Poate fi purtata traditional dar si casual.* Lungimea fustei - 55 cm..
520,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta din stofa neagra lucrata manual cu motive din portul popular romanesc.* Lungimea fustei - 56 cm..
450,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta stilizata, materialul folosit este bumbac...
300,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)