Categorii Produse
Cosul Meu

Produse Stilizate Femei

Imbracamintea tradițională pentru femei păstrează în ea bogăția și istoria culturii noastre. Fiecare piesă este o expresie a identității noastre și a valorilor pe care le prețuim. În colecția noastră de imbracaminte tradițională pentru femei vei găsi o varietate de opțiuni autentice și fascinante.

Rochiile tradiționale sunt adevărate opere de artă. Fie că vorbim despre ia românească cu broderii delicate sau despre costumele populare specifice regiunilor noastre, aceste piese de imbracaminte emană frumusețe și eleganță. Materialele fine și culorile vibrante reflectă tradițiile și simbolurile noastre culturale, îmbinând în armonie tradiția cu modernitatea.

Nu uita să adaugi accesoriile potrivite pentru a-ți completa ținuta tradițională. Flori în păr, broșe strălucitoare sau mărgele prețioase pot adăuga o notă de eleganță și sofisticare. Încălțămintea tradițională, cum ar fi opinci sau sandale ornamentate, completează perfect aspectul tradițional și îți oferă confort în timp ce pășești cu grație.

Indiferent dacă dorești să te îmbraci într-o costumație tradițională pentru o ocazie specială, să păstrezi legătura cu rădăcinile tale sau să îți exprimi pur și simplu admirația pentru cultura noastră, imbracamintea tradițională pentru femei este alegerea perfectă.

Alege să te îmbraci cu mândrie în valorile și tradițiile noastre!

Brau traditional Agripina Brau traditional Agripina
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional este un accesoriu vestimentar emblematic al culturii noastre, ce adaugă o notă distinctivă și autentică ținutelor tradiționale. Acesta este confecționat cu price..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Chira Brau traditional Chira
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional este un accesoriu vestimentar ce adaugă farmec și autenticitate ținutelor noastre tradiționale. Acesta este realizat cu pricepere și pasiune de meșteșugari iscus..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Eleonora Brau traditional Eleonora
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional este un accesoriu vestimentar de o frumusețe deosebită și un simbol al tradițiilor și culturii noastre. Confecționat cu pricepere și migală, acesta adaugă elegan..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Gina Brau traditional Gina
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional reprezintă un accesoriu iconic al îmbrăcămintei tradiționale românești, adăugând o notă distinctivă și autentică ținutelor noastre. Acesta este confecționat cu m..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Spic Brau traditional Spic
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional este un accesoriu vestimentar emblematic al culturii noastre, care îmbină frumusețea artistică cu utilitatea practică. Acesta adaugă o notă distinctivă și autent..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Teodosia
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional este un accesoriu vestimentar deosebit ce completează cu eleganță și rafinament ținutele tradiționale. Realizat cu pricepere și pasiune, acesta adaugă o notă dis..
65,00 Lei 125,00 Lei
Brau traditional Tricolor Brau traditional Tricolor
-48 %
Material: bumbac 100% cu broderie cusută la masina.Măsuri brau: lungime brau 89 cm (fara snur) si latime 10 cm.Brâul tradițional tricolor este un simbol al identității și mândriei noastre naționale. Acest accesoriu deosebit îmbină culorile tricolorului românesc - albastru, galben și roșu -..
65,00 Lei 125,00 Lei
Costum popular traditional Margareta Costum popular traditional Margareta
-6 %
Costumul popular tradițional pentru dame este o expresie a frumuseții, eleganței și autenticității tradițiilor noastre culturale. Această îmbrăcăminte distinctivă aduce un omagiu bogăției și diversității regiunilor noastre și reflectă măiestria meșteșugarilor noștri.Costumul popular pentru dame cons..
580,00 Lei 615,00 Lei
Costum popular traditional Niculina Costum popular traditional Niculina
-6 %
Costumul popular tradițional pentru dame este o comoară a moștenirii și culturii noastre, exprimând frumusețea și autenticitatea tradițiilor românești. Acest costum este o combinație armonioasă între piese vestimentare și accesorii specifice, rezultând într-o ținută elegantă și încântătoare.Costumul..
580,00 Lei 615,00 Lei
Costum popular traditional Serafima Costum popular traditional Serafima
-6 %
Costumul popular tradițional pentru damă este purtat cu mândrie și bucurie la diverse evenimente speciale și sărbători, precum nunți, festivaluri și parade. El ne conectează cu moștenirea și valorile noastre culturale și reprezintă un simbol al identității noastre naționale.Îmbrăcând un costum popul..
580,00 Lei 615,00 Lei
Costum popular traditional Varvara Costum popular traditional Varvara
-6 %
Costumul popular tradițional pentru dame este o capodoperă a frumuseții și eleganței românești. Acesta reprezintă o îmbinare perfectă între tradiție, artă și rafinament, reflectând bogăția și diversitatea culturii noastre.Costumul este compus din mai multe piese distincte, fiecare având rolul său bi..
580,00 Lei 615,00 Lei
Costum popular traditional Zamfira Costum popular traditional Zamfira
-6 %
Costumul popular tradițional pentru dame este o expresie a frumuseții și eleganței tradițiilor noastre culturale. Acesta este alcătuit dintr-o combinație armonioasă de piese vestimentare și accesorii, ce aduc o notă distinctivă și autentică ținutelor noastre.Costumul popular tradițional pentru dame ..
580,00 Lei 615,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)