Categorii Produse
Cosul Meu

Returnare

1. Clientul poate denunta unilateral contractul cu OCAUA.ro si/sau partenerii acestuia fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice. Astfel, produsele cumparate de pe site-ul www.ocaua.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.


2. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email [email protected] intentia de a returna un produs sau mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat, nezgariat si curat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.


3. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.


4. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, OCAUA.ro si/sau partenerii acestuia va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat.