Categorii Produse
Cosul Meu

Motocris Artizanat

Ie traditionala Rodica Ie traditionala Rodica
-27 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona BanatIe traditionala Rodica, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
550,00 Lei 750,00 Lei
Ie traditionala Pamanteasca Ie traditionala Pamanteasca
-33 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MoldovaIe traditionala Pamanteasca, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate ..
800,00 Lei 1.200,00 Lei
Camasa barbateasca Frunza Camasa barbateasca Frunza
-17 %
Producator: Motocris Artizanat
Camasa barbateasca Frunza este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si..
500,00 Lei 600,00 Lei
Camasa barbateasca Iulia Camasa barbateasca Iulia
-18 %
Producator: Motocris Artizanat
Camasa barbateasca Iulia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei camasi traditionale romanesti este panza alba, bumbac 100%. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melan..
450,00 Lei 550,00 Lei
Costum popular autentic  Niculaie Costum popular autentic  Niculaie
-17 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MoldovaCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de..
1.500,00 Lei 1.800,00 Lei
Costum popular autentic Aura Costum popular autentic Aura
-17 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaCostum popular tradtional romanesc de femei din zona MuntenieiCostumul este compus din: ie, catrinta si fota.Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania.RecomandariPentru o pastrare indelungata recomandam spalarea manuala. ..
1.500,00 Lei 1.800,00 Lei
Costum popular autentic Corbu Costum popular autentic Corbu
-10 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaCostum popular lucrat manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestui costum popular traditional romanesc este panza alba, bumbac 100% si postav. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
1.800,00 Lei 2.000,00 Lei
Costum popular autentic Lucretia Costum popular autentic Lucretia
-14 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MoldovaCostum popular tradtional romanesc de femei din zona MuntenieiCostumul este compus din: ie, poale (fusta) si fota.Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania.RecomandariPentru o pastrare indelungata recomandam spalarea manuala. ..
1.900,00 Lei 2.200,00 Lei
Ie traditionala Capi Ie traditionala Capi
-16 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona OlteniaIe traditionala Capi, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata..
800,00 Lei 950,00 Lei
Ie traditionala Carolina Ie traditionala Carolina
-13 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MoldovaIe traditionala Carolina, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din..
700,00 Lei 800,00 Lei
Ie traditionala Floare de Lavanda Ie traditionala Floare de Lavanda
-20 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaIe traditionala Floare de Lavanda, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de ca..
600,00 Lei 750,00 Lei
Ie traditionala Gabriela Ie traditionala Gabriela
-16 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaIe traditionala Gabriela, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate di..
800,00 Lei 950,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 339 (29 pagini)