Categorii Produse
Cosul Meu

Motocris Artizanat

Producator: Motocris Artizanat
Brau traditional Coada de Randunica Crem este cusut manual cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase...
250,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Brau traditional Coada de Randunica Mov este cusut manual cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase...
250,00 Lei
Costum traditional Mura Mov Costum traditional Mura Mov
-8 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaCostum traditional Mura Mov, brodat manual si cusut cu grija si migala. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.RecomandariPentru o pastrare indelungata recomandam spalarea man..
1.000,00 Lei 1.090,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Fusta traditionala Roata Mov. Broderie lucrata manual. *Produs personalizat brodat si lucrat manual in Romania.La cerere se poate adauga si braul in valoare de 250 lei...
300,00 Lei
Ie traditionala Ermina Ie traditionala Ermina
-20 %
Producator: Motocris Artizanat
Ie traditionala Ermina, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, mela..
640,00 Lei 800,00 Lei
Ie traditionala Iuliana Ie traditionala Iuliana
-25 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MoldovaIe traditionala Iuliana, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ..
600,00 Lei 800,00 Lei
Ie traditionala Lucica Ie traditionala Lucica
-9 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona ArdealIe traditionala Lucica, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din at..
1.450,00 Lei 1.600,00 Lei
Ie traditionala Maricica Ie traditionala Maricica
-9 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona ArdealIe traditionala Maricica, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ..
1.450,00 Lei 1.600,00 Lei
Ie traditionala model Gorj 2 Ie traditionala model Gorj 2
-12 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona OlteniaIe traditionala model Gorj 2, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate..
870,00 Lei 990,00 Lei
Ie traditionala model Motivul Spica Ie traditionala model Motivul Spica
-21 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona OlteniaIe traditionala model Motivul Spica, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de c..
550,00 Lei 700,00 Lei
Ie traditionala model Prosperitate Ie traditionala model Prosperitate
-12 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona OlteniaIe traditionala model Prosperitate, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de ca..
790,00 Lei 900,00 Lei
Ie traditionala model Spirus Ie traditionala model Spirus
-25 %
Producator: Motocris Artizanat
Model Zona MunteniaIe traditionala model Spirus, bluza este brodata manual si este cusuta cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei ii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitat..
450,00 Lei 600,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 304 (26 pagini)