Categorii Produse
Cosul Meu

Rochie traditionala - Rochii tip ie cu motive traditionale

Rochii traditionale tip ie nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba

Astazi, marea majoritate a femeilor poarta rochie traditionala in multe ocazii sau evenimente. Fiecare regiune istorica are propria sa varietate specifica de costume. Cu toate acestea, ele pot fi inca vazute in zone mai indepartate, la ocazii speciale si la evenimente etnografice populare. Aceste rochii tip ie cu motive traditionale determina detaliile de origine  a regiunii de provenienta. Variantele regionale in simboluri si combinatii de culori fac parte din ceea ce face aceasta traditie atat de bogata. Alege o rochie traditionala cu maneca scurta sau maneca lunga brodata manual. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si au aplicate broderii complexe si cusaturi romanesti. Sunt realizate din panza tesuta la razboi, panza topita sau panza de bumbac 100%. Rochiile populare cu motive traditionale romanesti sunt executate dupa profilul specific fiecarei zone: Ardeal, Banat, Dobrogea, Gorj, Moldova, Muntenia si Oltenia. Aceste rochii pot fi purtate cu mandrie de orice femeie in tinute elegante sau casual.


Producator: Motocris Artizanat
Rochie traditionala romaneasca Daria zona Muntenia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata d..
1.200,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia traditionala Sanzaiene dinb zona Munteniei este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumb..
700,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochie stilizata traditionala cu maneca scurta model Lacramioara verde cu auriu. Lucrata din panza topita.*Lungime rochie 100 cm...
350,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.Lungime rochie ..
300,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.*Inclus si cord..
359,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Produs deosebit, realizat 100% manual de la panza pana cusaturi.Aceasta rochie este din panza tesuta manual la razboi, exact cum o faceau stramosii nostrii. Trandafirii sunt cusuti manual din ata de cea mai buna calitate. Include cordonul cu care se poate lega in talie. Este potrivita de purtat atat..
800,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este inul. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.*Produs personalizat.Lu..
450,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia Ancuta este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.Lungime ..
350,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochia Giulia este cusuta manual cu grija si migala. Materialul folosit pentru realizarea acestei rochii traditionale romanesti este panza topita. Cu maiestria si dibacia simplitatii populare, pentru motivele ornamentale s-a folosit fir de calitate din ata de bumbac, melana si fir de matase.Lungime ..
350,00 Lei
Producator: Motocris Artizanat
Rochie stilizata model Trandafirul rosu. Material din panza topita. Rochia traditionala cu maneca scurta este captusita pe interior cu matase, cambrata in talie, are fermoar la spate, dantela la poale, maneci si guler.Lungime rochie 103 cm.*Produs personalizat...
370,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)